Uitnodiging: Make&Take

Op woensdag 20 augustus organiseer ik bij mij thuis een Make&Take. Je mag dan mijn stempels uit de nieuwste Autumn/Winter Catalogue uitproberen en je krijgt deze catalogus ook mee naar huis om op je gemakje door te kijken. 

Ik ga een aantal leuke artikelen van Stampin’ Up! verloten onder de deelnemers. Bovendien krijg je bij elke bestelling van boven de €25,- ook een extra cadeautje en de nieuwe Annual Catalogue als je die nog niet van me had. 

Wil je meedoen? Neem dan even contact met me op via het formulier hieronder of via WhatsApp of Telegram op het telefoonnummer 06-18852250. 
Je kunt je inschrijven voor de sessies van 10:00-12:00 uur, van 13:00-15:00 uur, van 15:00-17:00 uur of van 21:00-23:00 uur. (Die van 19:00-21:00 uur zit al vol, maar daarvoor kun je eventueel op de reservelijst.)

Hopelijk tot ziens!! 


Voorproefjes:

Stempelset: Endless Wishes (nieuw)
Stempelinkten: Coastal Cabana, Sahara Sand, Real Red en Smoky Slate
Cardstock: Bermuda Bay
Washi Tape: uit de Retro Fresh serie.

Stempelset: Seasonally Scattered (nieuw)
Stempelinkt: Versamark
Embossingpoeder: Silver
Cardstock: Pistachio Pudding
Designpapier: uit Trim the Tree (nieuw)

Please follow and like me: