Nieuwe workshopdata

Vind je het leuk om een workshop bij me te volgen, dan kun je je vanaf nu inschrijven voor de volgende workshops:

Donderdag 19 februari: Kaart-doosje-boekenlegger


We maken een kaart van 4×4 inch, een klein cadeaudoosje met het Envelope Punch Board en een boekenlegger met speciaal papier en bijzondere inkt. We gebruiken hierbij stempels uit de nieuwe Spring/Summer Catalogue. 
Tijd: Van 13:30u-16:00u of van 19:30u tot 22:00u. Geef even aan welke tijd je voorkeur heeft. Kosten: €7,50. Maximaal 4 deelnemers per sessie.


Zondag 8 maart: Verjaardagskalender 

Met het kant-en-klaar-pakket van Stampin’ Up! en de bijpassende stempelset die je van mij mag gebruiken vullen we een middag met het maken van een verjaardagskalender. Tijd: 12:30u tot ongeveer 17:00u. Kosten van de workshop inclusief je eigen verjaardagskalender in een cadeaudoos: €27,50. Het bedrag dient uiterlijk 1 week van te voren te worden voldaan. Maximaal 4 deelnemers.

Zaterdag 14 maart: Papieren boeket maken

Heb je het leuke boeketje al gezien? Met deze kit kun je 25 bloemen maken. Bij de workshop maken we in ieder geval elke bloem 1x en krijg je de gelegenheid om alle bloemblaadjes alvast te bestempelen, zodat je zelf de stempelset niet hoeft aan te schaffen. Tijd: van 12:30u tot 17:00u. De workshop kost €37,50 en dient uiterlijk een week van tevoren te worden voldaan. Maximaal 3 deelnemers.

Reminder: de Sale-A-Bration loopt nog tot 31 maart. Bij elke €60,- die je aan de artikelen van Stampin’ Up! besteedt, krijg je gratis stempelsets of andere leuke artikelen uit de Sale-A-Bration Catalogue. 


Wil je nou eigenlijk liever een workshop bij jou thuis, dan kan dat ook. Voor alle workshops gelden dan dezelfde prijzen per persoon, exclusief eventuele reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer. Tot 10km vanaf mijn thuisadres reken ik geen reiskostenvergoeding.
Het voordeel is dan dat eventuele Hostesscredits door jou besteed mogen worden en je krijgt dan altijd een leuk presentje van mij. Als de verkopen op jouw workshop boven de €275,- uitkomen, mag je tijdens de Sale-a-Bration ook nog eens voor €27,- extra uitkiezen!

Wil je meer informatie of je inschrijven voor een workshop, mail mij dan via lhjverheij@gmail.comPlease follow and like me: