Geïnspireerd door de Europese directeur van Stampin’ Up!

Vorige week waren we met zo’n 200 demo’s in Duiven. We kregen een superleuk mini-workshopje van de Europese directeur. Hij was nog niet zo handig met de stempels, maar had wel een keileuk voorbeeld dat ook heb nagemaakt tijdens het songfestival. 
Vandaag, op 2 juni, is de lancering van de nieuwe catalogus. De stempelsets die ik voor deze kaart gebruikt heb, staan er natuurlijk ook in, maar daarnaast hebben we zo ongelofelijk veel leuke nieuwe stempels, stansen en andere artikelen, dat je alles uitde nieuwe catalogus gewoon wel zou willen bestellen!
Kijk maar eens naar de kastjes die ik heb gemaakt met de in-colors van 2015-2017. Ik vind ze goed gelukt!
Wil je graag een workshop bij me volgen, dan kun je weer bij me boeken.  Een korte kaartenworkshop kan ’s avonds. Vind je het leuk om een fotoalbum,  kalender,  of papieren boeketje te maken, dan duurt dat wat langer en dan gaan we in het weekend of de grote vakantie aan de slag.
Hopelijk tot snel!
Please follow and like me: