De nieuwe catalogus is er + nieuwe workshopdata!
Vandaag is de nieuwe catalogus gelanceerd. Je kunt hem hier online bekijken. Natuurlijk is het ook mogelijk om een papieren versie te krijgen. Kom naar een van mijn workshops en je krijgt hem erbij. Ik kan hem tegen een kleine vergoeding ook naar je opsturen. Mijn nieuwe spulletjes zijn al onderweg, zodat ik lekker kan gaan knutselen en workshops kan maken!

Als ik het dan toch over workshops heb: op zaterdag 13 juni is er een plaatsje vrijgekomen in de workshop mini-fotoalbum maken van doosjes, naar een workshop van Jenni Pauli. Je maakt in 3 uur tijd bij mij thuis de basis voor je album, de foto’s kun je er dan later zelf inplakken. We starten om 14u. De workshop kost €15,-
Is een fotoalbum maken niet echt iets voor je, maar maak je wel graag kaarten en geschenkverpakkingen, dan is de volgende workshop wellicht iets voor je. We maken een kaart met artikelen uit de nieuwe catalogus en gebruiken een punch boards voor een versierd cadeautasje of een cadeaudoosje. Inschrijven is mogelijk voor de volgende data: op dinsdag 9 juni en donderdag 18 juni, steeds van van 20.00u tot 21.30u en zaterdag 27 juni van 14.00u tot 15.30u. De kosten bedragen €7,50. Dit is inclusief de nieuwe catalogus, iets voor in je cadeautasje/-doosje en een hapje en een drankje. Wat mogelijke projectjes zie je op de volgende foto’s:

 

Ik wil ook nog het volgende filmpje met jullie delen, waarin je kunt zien hoe leuk het is om demonstratrice te zijn. En stap je nu in, dan krijg jij niet alleen je starterset voor €129,- en mag je voor €175,- aan artikelen uit de nieuwe catalogus uitzoeken, maar mag je ook nog eens in de maand juni TWEE willekeurige extra stempelsets uit de nieuwe catalogus erbij uitkiezen!! Je voordeel kan dus oplopen tot nog eens zo’n €100,- extra gratis artikelen!(Afhankelijk van welke stempels je extra kiest, natuurlijk.)

Please follow and like me: