Sale-a-Bration sneak peak en cataloguspresentatie

Oeioeioei wat is het schandalig lang geleden dat ik hier een bericht heb geplaatst! Dan moet ik toch nog maar een goed voornemen maken (hoewel ik daar eigenlijk niet aan wilde beginnen): vaker bloggen.

Ik heb nu ook wel een hele goede reden: de Sale-a-Bration 2016 sneak peak en mijn cataloguspresentatie

Vanaf 5 januari begint de jaarlijkse Sale-a-Brationactie van Stampin’ Up! weer. Als je voor €60,- (of een veelvoud daarvan) bestelt, mag je een gratis artikel uit de Sale-a-Brationcatalogus kiezen. En ze zijn dit jaar weer geweldig! 

Op de foto een eerste sneak peak van wat er te kiezen valt: Het vliegtuigje en de wolkjes komen uit de Sale-a-Brationset The sky is the limit. Het randje en de achtergrond komen uit de stempelset Timeless Textures. Deze set staat in de nieuwe Spring/Summercatalogus. 

Op 13 januari kun je tijdens een cataloguspresentatie 2 kaartjes komen maken met de nieuwste stempelsets. Je krijgt dan de actuele catalogi van me mee. Deze mini-workshop kost €5,-.
Ik zal deze avond twee sessies doen: van 19.00u tot 20.00u en van 20.30u tot 21.30u. 
Ook is er dan inschrijving mogelijk voor twee workshops die ik dan ga presenteren. De data van die workshops zullen in overleg worden vastgesteld. 

Laat me even via een berichtje weten hoe laat je zou willen komen? 


Tot 13 januari!


Built for Free Using: My Stampin Blog

Please follow and like me: