Verhuisbericht

 

 

 

Vanaf vandaag gaat mijn blog officieel over van Blogspot naar WordPress.  Ik wilde erg graag een eigen website met een ‘mooi’ adres. Ook moet er in WordPress heel veel meer mogelijk zijn dan in Blogspot. Voorlopig heb ik nog veel te leren hier, maar ik ben wel van plan veel te schrijven. Binnenkort ga ik zelfs voor het eerst meedoen aan een bloghop! Ik moet alleen wel nog wat leuks daarvoor maken ;). Morgen schijnt het de hele dag te gaan regen. Geen betere tijdsbesteding dan lekker knutselen, lijkt mij!

Vandaag had ik een geweldige dag in Ophemert bij José Hoogeveen en Miranda Versteeg op de jubileumeditie van het Stampevent. En het was léuk! In de eerste plaats omdat we zoveel geweldige projecten hebben mogen maken, maar zeker ook omdat heel veel van mijn Stampin’ Up! demovriendinnen er ook waren en we weer gezellig bijgekletst hebben.

Ik had voor al mijn vriendinnen een kaartje gemaakt met de nieuwe Hostessset Pun Intended. Gewoon zomaar, omdat ik zin had om een kaartje te maken en ik dan natuurlijk ook voor iedereen een kaartje wilde maken. Ik had eerst nog een beetje mijn twijfels over de kleur Sweet Sugarplum, maar ben inmiddels toch wel verliefd geworden. Daarmee vind ik officieel álle nieuwe kleuren geweldig!

20160520_230531-1

In een volgende post zal ik de projectjes laten zien die we op het Stampevent hebben gemaakt. Op 8 oktober organiseren Miranda en José weer een event. Kijk op www.stampevent.nl voor meer informatie. Daar kun je je ook inschrijven.

Het kaartje is naar een idee van Laura.

Please follow and like me:

4 thoughts on “Verhuisbericht

  1. Gefeliciteerd met je nieuwe blog! Wat fijn dat jullie een leuke dag hebben gehad. Je kaartje is SUper!

    Groetjes,
    Margriet

  2. Dankjewel! Jij heel veel plezier op de cruise. Ik ben erg benieuwd naar je swaps!

  3. Dank je wel Linda, heel lief jouw kaartje staat op de kast bij de andere mooie projectjes van gisteren

Reacties zijn gesloten.