De buit is binnen!

20160607_224156-1 Gisteren mocht ik mijn bestelling in ontvangst nemen. Nadat ik eerst de spulletjes voor mijn klanten in orde had gemaakt, wilde ik graag mijn stempels uitproberen. Dus maakte ik labels voor aan de tasjes met spullen. Ik ben zo blij met mijn nieuwe stempelsets en dies!

20160607_223945-1Ik begon met de stempelset Jar of Hearts. Deze stond eerst niet eens op mijn wishlist, maar na een hoop leuke voorbeelden op Pinterest, kon ik hem niet weerstaan.


20160607_223954-1In een supergrote demonstratorgroep op Facebook (met mensen over de hele wereld) komen er zoveel leuke voorbeelden voorbij! En de Pop of Paradise is dankzij de preorder al heel vaak gebruikt voor megaleuke voorbeelden. normaal gesproken ga ik niet zo vaak met de mode mee (ik heb zelfs nog schoenen uit 1997), maar flamingo’s vind ik wel erg leuk! (En ananassen ook wel, ook al vind ik ze écht niet lekker!)

Dan volgt nu nog een fotootje van de doos met mijn spulletjes (de klantbestellingen waren er al uit). Best een leuke score, toch? Wil je ook spulletjes bestellen uit de nieuwe catalogus? Neem dan contact met me op! Stuur een mailtje naar stempelenmetlinda@gmail.com. Ik heb besloten dat ik de actie van de eerste week nog even voortzet: De hele maand juni krijgt iedereen met een bestelling vanaf €50,- een goodie bag met nieuwe in-colorgoodies van me cadeau!

FB_IMG_1465314547847

 

 

Please follow and like me: