Creatieve mojo

20160921_234611

Ik heb dus iets ontdekt. Als het heet weer is, raak ik mijn creatieve mojo kwijt. En ja, het duurde dus wel even voordat ik hem weer teruggevonden had. Maar vanavond is het dan ein-de-lijk weer eens gelukt om iets te maken waar ik tevreden mee ben.

De nieuwe seizoenscatalogus is inmiddels bijna een maand uit en ik heb mijn eerste kerstkaarten gemaakt. Bovenstaande kaart is gemaakt met de Jolly Friendsbundel in combinatie met de Holly Jolly Greatingsset. Op de achtergrond de Softly Falling embossing folder en een stans uit de Swirly Scribbles thinlits. Aan het mutsje hangt een Jingle Bell en alles heeft wat meer Schwung gekregen met een beetje Wink of Stella in de clearvariant.

Hopelijk blijft mijn mojo nog een tijdje, want ik heb nog aardig wat kaartjes te maken!

 

Ik heb de kaart losjes geïnspireerd op deze kaart van Karen.

Please follow and like me:

1 thought on “Creatieve mojo

Reacties zijn gesloten.