Nieuwe projecten en uitverkoop

Nu de Online Extravaganza afgelopen is, kunnen we echt gaan aftellen naar Kerstmis. Maar voordat ik jullie wat kerstcreaties laat zien, heb ik nog wat andere projecten waarvoor ik nog geen tijd had gehad om ze in een blogpost te laten zien.

Om te beginnen met een cadeautje dat ik had gemaakt om een envelopje te vergezellen voor goede vrienden die een feestje vierden ter gelegenheid van hun veertigste verjaardag. Ik heb het idee van Marie-Claire, maar kan haar creatie hier niet laten zien, omdat zij het alleen aan haar vrienden op Facebook heeft laten zien.

fb_img_1480541925343_wm

En dan hebben we sinds donderdag ook nog eens de jaarlijkse uitverkoop. Je kunt via deze link naar mijn gedeelte van de Stampin’ Up!-website waar je kunt zien wat er allemaal afgeprijsd is. Kijk onder het tabblad Year-End Closeouts. Als je een credit card hebt, kun je meteen bestellen. Het zou fijn zijn als je daarvoor de hostcode Y3YYQBAQ zou willen gebruiken. Je kunt me ook altijd mailen.

Let op! Niet alles in die lijst is afgeprijsd. Er staan ook artikelen tussen die met pensioen gaan en niet afgeprijsd zijn.

Morgen komt er weer een andere creatie aan bod!

 

Product List

Please follow and like me:

1 thought on “Nieuwe projecten en uitverkoop

Reacties zijn gesloten.