Lichtgevend doosje

Helaas is het op deze foto niet goed te zien, maar in dit doosje zit een LED-lichtje dat door het vellum heel leuk oplicht.  Ik had dit doosje gemaakt toen ik voor de verjaardag van een vriendin lekker bij haar thuis mocht komen kaasfonduen. Dat was een succes want ik ben gek op kaas!!

Ik kreeg het idee op de On Stage Local in Amsterdam van november dit jaar. Dat is een evenement voor Stampin’ Up!-demonstrators. We worden geïnspireerd door collega’s die allerlei mooie projecten hebben gemaakt, mogen zelf met nieuwe spulletjes aan de slag en krijgen ook tips voor onze business. Op het On Stage evenement hadden ze het leuke nieuwe doosje gebruikt dat in de nieuwe catalogus staat. Ik mag helaas nog niet foto’s uit de nieuwe catalogus hier posten. Ik mag je wel een nieuwe catalogus geven of sturen. Dus wil je ook graag weten over welk doosje ik het heb, stuur me een mailtje en je krijgt een nieuwe gids van me!

 

Product List

Please follow and like me: