Aftellen naar Kerstmis #9

Het begint te korten. Vandaag heeft mijn man de kerstboom gezet, terwijl ik druk bezig was met 61 kerstkaarten te schrijven. Morgen moeten ze écht op de post, anders krijgen mijn ontvangers ze pas na Kerstmis, vrees ik. En tussen het schrijven van de kaarten en dit bericht door ben ik ook nog met mijn familie heerlijk uit eten geweest bij de Remise in Drunen. Zij deden dit jaar weer mee met het Appie-arrangement en daar word je in dit restaurant echt erg blij van!

Maar even terugkomend op de kerstkaarten: ik ga jullie deze week nog trakteren op een paar kaartjes.

20161211_145242-1_wm.jpg

Dit kaartje was eigenlijk heel snel te maken. Ik heb bij het inkleuren van de afbeelding de nieuwe watercolor pencils (in de Brights kleurenfamilie) gebruikt die in de nieuwste gids staan. Ik heb ze daarna met de wink of stella clear bewerkt. Die werkt ook uitstekend om de waterverftechniek naar voren te laten komen!

Vind je deze kerstbal nou ook zo leuk? Wees er dan snel bij, want hij gaat met pensioen! Als je hem nog wil bestellen, dan kun je dat zelf doen met je credit card door op het onderstaande plaatje te klikken, of stuur me een berichtje.
De potloden zijn te bestellen vanaf 4 januari. Wil je deze gids en de nieuwe Sale-A-Brationfolder ontvangen? Geef me dan een berichtje via e-mail of op Facebook. Ik zorg dan dat je er zo spoedig mogelijk een krijgt!

 

Product List

Please follow and like me: