Aftellen naar Kerstmis #10

Dit kaartje lijkt op het eerste gezicht misschien wat somber, vanwege de grijstinten. Als je van dichtbij kijkt, zie je echter dat het hele kaartje glinstert van de Wink of Stella clear die ik echt overal op het plaatje heb gebruikt. Zo mooi!!!

screenshot_2016-12-18-20-22-43_wm

Ik heb eerst verschillende afdrukjes over elkaar gemaakt met Smokey Slate. Daarna heb ik een waterpenseel gebruikt om de inkt te vervagen. Toen het papier droog was heb ik eerst nog met de Archivalinkt de afbeelding nog maar eens een keer duidelijk gestempeld, zodat de bomen toch nog goed zichtbaar werden. De Wink of Stella maakte het kaartje af.

De tekst komt van een stempelset die al met pensioen is. Ik vind deze tekst erg mooi, dus hij komt vaak terug bij me.

 

 

Product List

Please follow and like me: