Met pensioen

Voor een collega die binnenkort met pensioen gaat, maakte ik dit kaartje.

Over pensioen gesproken, vanaf morgenavond weten we welke stempelsets en andere artikelen er met pensioen gaan. Elk jaar is dit weer een spannend moment: komen jouw favorieten terug in de nieuwe catalogus of gaan ze met pensioen? Ik ben morgenavond naar een cursus, maar publiceer de lijst zo snel ik kan. Op mijn blog zal ik morgenavond laat nog een lijst met linkjes zetten, zodat je een goed overzicht hebt en meteen kunt doorklikken om met je credit card te kunnen bestellen. Voor deze artikelen geldt namelijk altijd op = op en aangezien ik dus niet echt in staat ben om snel een bestelling te plaatsen, kun je dit het beste zelf doen. Heb je geen creditcard en wil je er toch op gokken dat de artikelen die jij wil nog op voorraad zijn? Dan kun je je bestelling doorgeven voor dinsdagavond 20 uur. Bij een bestelling vanaf €60,- zijn de verzendkosten voor mijn rekening.

Product List

Please follow and like me: