Dexter

Zoals beloofd heb ik vandaag voor jullie nog een lay-out. Deze keer van onze jongste hond Dexter, die met zijn kop op de knie van de baas om wat aandacht bedelt. Ik heb fellere kleuren gebruikt dan ik normaal zou doen, ik raakte geïnspireerd door het nieuwe Pick a Pattern designpapier dat vanaf volgende week donderdag te bestellen is. Ik ga als het lukt donderdag ook bestellen, dus als je iets uit de nieuwe gids wil, zorg dan dat je bestelling en betaling op woensdagavond 31 mei bij me doorgegeven zijn. Stuur me een mailtje met je wishlist, dan komt het goed!

Heb je de nieuwe gids nog niet en wil je die wel graag hebben? Neem dan contact met me op, dan stuur ik hem z.s.m. naar je toe (tegen verzendkosten), of we maken een afspraak om hem op te kunnen halen!

Please follow and like me: