Team Utopia bloghop

 

Vandaag is de lancering van de nieuwe catalogus en hoe kunnen we dat beter vieren dan met een bloghop vol met inspiratie? Als het goed is kom je hier via Klaartje. Naast dat ik in Team Sam en Team Margriet zit, maak ik ook deel uit van het grote Team Utopia. En de Utopianen hebben zelfs wel twee bloghops (vandaag en morgen) waarbij je van blog naar blog hopt en zo allerlei projecten met de nieuwste artikelen kunt bewonderen. Daarnaast is er ook een leuke prijs te winnen. Je kunt meer uitleg vinden op het blog van Tryntsje. Klik als je hier goed hebt rondgekeken maar op het grote bloghoplogo en je komt bij haar site terecht (daar begint de bloghop ook).

Nu nog wat uitleg over mijn projecten: Ik heb weer de Pieces and Patterns gebruikt. Als je mijn blog en/of Facebooksite volgt, heb je hier al meerdere projecten mee langs zien komen, want ik vind hem geweldig!! Maar ik begon dus met deze kaartjes. En ik vond ze meteen zo goed gelukt, dat ik ze heb bewaard voor de bloghop. Ik hoop dat ik jullie heb weten te inspireren. Je kunt met de knoppen hieronder verder naar Petra of weer terug naar Klaartje. Volg mijn blog en like mijn Facebooksite voor meer inspiratie en hopelijk zie ik je nog terug!

 

 

 

 

 

 
Product List

Please follow and like me:

11 thoughts on “Team Utopia bloghop

 1. Gaaf he Lemon Lime Twist in combinatie met zwart! 🙂
  Heb ik ook gedaan voor deze bloghop. Ik vind jouw kaartjes erg leuk geworden.

 2. hoi

  wat een super leuke en frisse kaartjes zijn dit geworden….

  groetjes manon

 3. Heel erg leuk! Ik heb deze set ook en die wil héél graag gebruikt worden. Misschien dan dit weekend 😉

  groetjes Mijke

Reacties zijn gesloten.