Acties in juli – besteldatum 1 juli

Acties

Vandaag heb ik een blogpost met acties in juli. Stampin’ Up! Heeft namelijk twee mooie acties bedacht die ik hier wat nader wil toelichten.

Actie 1: De Bonus Days

 

De eerste actie bestaat uit de Bonus Days: je kunt kortingsbonnen voor augustus verzamelen door bestellingen te plaatsen in juli. Voor elke €60,-aan bestellingen in juli krijg je een coupon ter waarde van €6,- die je in augustus kunt besteden. Het aantal kortingscoupons is ongelimiteerd, dus sla je slag!

Actie 2: Christmas in July

Heb je er al wel eens over nagedacht om demo te worden? Dan maakt SU dat in juli nog eens extra aantrekkelijk door je een Essentials Gift Pack ter waarde van €87,50 cadeau te doen bovenop je starterkit. In de starterkit kun je zelf een pakket samenstellen met de waarde van €175. Je betaalt daar slechts €129,- voor. En nu krijg je daar bovenop dus nog eens extra materialen! Je kunt hier meer lezen over hoe je demo kunt worden. Je kunt ook mij een mail sturen. De volgende materialen zitten in dit Essentials Gift Pack:

Afbeeldingen:  

Clear Block D

Clear Block D

Grid Paper

Paper Snips Scissors

SNAIL Permanent Adhesive

Bone Folder

Daarnaast krijg je in dit Gift Pack ook deze keileuke kerststempelset:

Bestellen

Heb jij je wishlist al klaar en wil je een bestelling plaatsen? Zorg er dan voor dat je deze vanavond nog aan me doorgeeft en betaald hebt, want ik bestel vannacht of morgen heel vroeg al (dit hangt er een beetje vanaf of het vannacht nog lukt). De eerstvolgende bestelling hierna is op 16 juli. Daarna zal ik niet meer in juli bestellen. Je kunt dan wel altijd in mijn online winkeltje terecht.
Shopping_cart

Even geduld a.u.b.

Stonden de Daisy Punch en de Pretty Labels Punch nou ook op jouw wishlist? Dan moet ik je vragen om nog even geduld te hebben. Stampin’ Up! had namelijk niet verwacht dat deze ponsen zó populair zouden zijn en daarom zijn ze in Europa al helemaal uitverkocht! Zodra er een nieuwe lading binnen is, laat ik je dat zo spoedig mogelijk weten. Tot die tijd vraag ik je om alvast andere artikelen van je wishlist te bestellen, want die is bij jou vast net zo lang als bij mij!!

Please follow and like me:

1 thought on “Acties in juli – besteldatum 1 juli

Reacties zijn gesloten.