Geslaagd

Aan het einde van het schooljaar is het altijd erg druk voor docenten. Daarom kostte het me wat langer om weer wat op mijn blog te zetten. Ik heb gelukkig toch tussendoor nog wel wat knutseltijd gevonden en nu het vakantie is komt er vast en zeker nog wel meer uit mijn handen voor op mijn blog.

De kaart die ik vandaag laat zien maakte ik voor mijn beste vriendin. Zij is onlangs geslaagd voor haar master special educational needs. In een recordtijd van 2 jaar heeft ze dit met prachtige cijfers kunnen afronden en daarom is ze de beste! De de tekststempel is van een leuke hostessset. Vraag me maar om meer informatie als je wil weten hoe je deze zou kunnen bestellen. De achtergrond is gestempeld op nat watercolor paper. Ik heb de stempel na het beinkten ook nog natgesprayd, zodat de stempel lekker zou uitlopen.

Denken jullie er ook nog aan dat deze maand er geweldige acties zijn? Jullie kunnen hier meer informatie vinden.

 

Product List

You're Delightful Clear-Mount Stamp Set

Lovely Inside & Out Clear-Mount Stamp Set

Pick A Pattern Washi Tape

Berry Burst Classic Stampin' Pad

Fresh Fig Classic Stampin' Pad

Basic Black Archival Stampin’ Pad

Stampin' Spritzer

Blender Pens

Classic Label Punch

Color Theory Designer Series Paper Stack

Whisper White A4 Thick Cardstock

Watercolor Paper

Please follow and like me: