Sending you hugs

Vandaag heb ik de hele middag met een vriendin geknutseld om boekjes te maken voor een trouwerij waarbij zij getuige is. Ik had alles al klaarstaan en wachtte tot ze zou arriveren. Ik kreeg creatieve kriebels van alles wat ik om me heen verzameld had, dus begon alvast aan een kaartje. En toen kwam ze natuurlijk net aan! We zijn de hele middag druk bezig geweest en hebben helaas nog lang niet alles afgekregen, maar zij kan daar thuis nog wel verder aan werken. Toen ze weer vertrokken was heb ik het kaartje afgemaakt. Omdat we de hele dag al met copper foil aan de slag waren geweest raakte ik geïnspireerd om dit ook op mijn kaartje te gebruiken. Ik vind het echt een heel leuk kaartje geworden, al zeg ik het zelf!
Product List

Lovely Inside & Out Clear-Mount Bundle

Copper Foil Sheets

Softly Falling Textured Impressions Embossing Folder

2" Circle Punch

Pool Party A4 Card Stock

Whisper White A4 Card Stock

Basic Black Archival Stampin’ Pad

Please follow and like me: