Vakantie-inspiratie

Woensdagnacht zijn mijn man en ik teruggekomen van 10 dagen vakantie in Schotland en Engeland. Even opladen en nieuwe inspiratie opdoen. Ons laatste hotel was een landhuis in Engeland. Bij een wandeling in de omgeving zag ik deze mooie oude eik. Hij stond zo prachtig centraal in het korenveld dat ik er een foto van móest maken. Dit plaatje inspireerde me tot onderstaande kaart. Ik heb hem heel naturel gehouden, omdat ik de mooie boom de hoofdrol wilde geven. Ik heb de kaart helaas al meteen moeten versturen en zelfs al een tweede moeten maken en versturen. Het liefst zou ik deze kaarten niet hoeven te versturen, maar jammer genoeg is het soms wel nodig.

 

 

Product List

Lovely As A Tree Clear-Mount Stamp Set

Timeless Textures Clear-Mount Stamp Set

Sentimenten - Clear-Mount Stamp Clear-mount Stamp Set

Whisper White A4 Thick Cardstock

Early Espresso Classic Stampin' Pad

Soft Suede Classic Stampin' Pad

Sahara Sand Classic Stampin' Pad

Crumb Cake Classic Stampin' Pad

Old Olive Classic Stampin' Pad

Aqua Painters

Please follow and like me:

2 thoughts on “Vakantie-inspiratie

Reacties zijn gesloten.