Colorful Season-inspiratie

Terug van weggeweest! De eerste weken van het schooljaar zijn elk jaar weer een uitdaging. Ik heb een enorme to-do-lijst waar maar geen einde aan lijkt te komen. Bovendien staat mijn hele huis op zijn kop, omdat we een nieuwe pvc-vloer willen leggen en de oude, houten vloer er erg moeilijk uitkomt. Dit weekend heb ik eindelijk weer eens tijd genomen om een kaart te maken.

Op Pinterest kwam ik dit supermooie kaartje tegen van Natalie. Ik maakte er mijn eigen versies van met de Colorful Season set. Dat is een ontzettend veelzijdige set waarmee je voor elk seizoen een mooie kaart kunt maken.

Wist je dat de nieuwe catalogus alweer 10 dagen live is? Je kunt de online versie hier bekijken. Wil je liever een papieren versie? Neem dan even contact met me op!

Please follow and like me:

3 thoughts on “Colorful Season-inspiratie

Reacties zijn gesloten.