It’s been too long…

Tja.  Het is echt alweer veel te lang geleden dat ik een bericht heb geschreven. En dat terwijl ik toch echt niet stil heb gezeten en flink wat kaarten heb gemaakt! Deze kaart maakte ik vandaag nog met mijn favoriete set Pieces and Patterns. Die is zó veelzijdig!!

Volgende week zondag plaats ik weer een verzamelbestelling. Als er nog iets voor je bijzit, bijvoorbeeld de gave nieuwe alcoholstiften, de Stampin´ Blends, stuur me dan een bericht!

Product List

Cheers To The Year Clear-Mount Stamp Set

Pieces & Patterns Clear-Mount Stamp Set

Thoughtful Banners Photopolymer Stamp Set

Classic Label Punch

Soft Sky Classic Stampin' Pad

Basic Black Archival Stampin’ Pad

Whisper White A4 Thick Cardstock

Basic Black A4 Card Stock

Card Stock A4 Soft Sky

Please follow and like me: