On Stage local

Gisteren was er een bijeenkomst voor Stampin’ Up!-demonstratrices (en een enkele -demonstrator) in een van de jaarbeurshallen in Utrecht. Naast dat het gewoon een erg leuk uitje is, waar je veel informatie krijgt, de komende nieuwe gids meekrijgt en de nieuwste spullen kunt bekijken en uitproberen, is het ook een mooie gelegenheid om weer bij te kletsen met je SU!-vriendinnen. Een aantal van hen had ik al maanden niet gezien, dus we hadden genoeg gespreksstof!

Elke keer dat er zo’n SU!-bijeenkomst is, maken we ook Swaps voor elkaar. Deze keer had ik ruim op tijd een goede inval en heb ik een emmer vol rietjes beplakt met deze schattige varkentjes. (Allemaal met de hand uitgeknipt! :S) Ze vielen goed in de smaak bij mijn collega’s!

We hebben een fantastisch team. Ons team was te herkennen aan de witte margrietjes met bijtjes die Annemarie voor ons maakte. We zijn namelijk lid van Team Bij Margriet van Margriet Tournier. En ik ben er zó trots op dat ik bij dit team hoor! Ik vertel jullie in een later blogbericht meer daarover.

We hebben in ieder geval nog een leuke groepsfoto met de aanwezige teamleden gemaakt als herinnering aan deze fijne dag:

 

Product List

This Little Piggy Clear-Mount Stamp Set

Thoughtful Banners Photopolymer Stamp Set

Classic Label Punch

Year Of Cheer Specialty Washi Tape

Basic Black Archival Stampin’ Pad

Powder Pink A4 Cardstock

Whisper White A4 Card Stock

Copper Stampin' Emboss Powder

Versamark Pad

Watercolor Pencils

Aqua Painters

Please follow and like me: