Nog een kerstkaartje en ACTIE!!!

 

Vandaag laat ik een kaartje zien in mijn favoriete kleurencombinatie: zwart-wit-koper. Ik heb hiervoor de kerstboompjes met embossingpoeder op mijn kaartje laten smelten. Een klein randje washi onderaan voor wat extra bling en je hebt heel snel een spectaculair effect.

 

 

 

 

 

 

 

Over spectaculair gesproken: de online extravaganza komt er weer aan. We beginnen op 20 november met een flashsale van 24 uur met korting op geselecteerde stempelsets. Welke dat zijn kun je hieronder in het plaatje vinden. Als je erop klikt, kun je ze groter zien. Ook zijn er andere artikelen die met korting worden aangeboden van 20-26 november. Scrol helemaal naar beneden en dan zie je die ook.

Ik bestel in ieder geval op 20 november en eventueel ook nog op 26 november, maar wil je gebruik maken van de korting op de stempelsets, dan dient je bestelling en betaling vóór 20 november binnen te zijn. Als je een creditcard hebt, kun je ook zelf bestellen als je op de linkjes drukt. Let wel op de datum! De stempelsets dus alleen op 20 november, de rest van 20-26 november! En vergeet niet om ook in het clearance rack te kijken of daar nog iets voor je te vinden is!

 

 

 

Please follow and like me: