Weer een zwart-witje en morgen geen verzendkosten.

Deze kaart heb ik stiekem gemaakt met een Duitse stempelset. Die zag je niet aankomen, hè? Ik vond namelijk de tekst Stille Nacht in de Duitse versie veel leuker dan de Engelse Peace on Earth. Plus dat ik als juf Duits ook nog wel wat Duitse vriendjes en vriendinnetjes heb die ik blij kan maken met een kaart in hun eigen taal. Welke vinden jullie leuker? De Engelse of de Duitse?

Morgen is het in Amerika Cyber Monday, de maandag na Thanksgiving. Dan hebben veel webshops extra acties. In Nederland pikken we daar ook een graantje van mee: we kunnen morgen bestellen zonder verzendkosten. Druk op het winkelwagentje rechts of op een van de plaatjes hieronder, zoek je creditcard op en dan kun je in mijn winkeltje voor jezelf te bestellen. Ik kan ook voor je bestellen, laat me dan weten in een bericht wat je wil hebben.

Product List

Wie Ein Weihnachtslied Clear-Mount Stamp Set (German)

 Carols Of Christmas Clear-Mount Stamp Set

Swirly Snowflakes Thinlits Dies

Merry Little Christmas Designer Series Paper

Basic Black Archival Stampin’ Pad

Basic Black A4 Card Stock

Whisper White A4 Thick Cardstock

 

 

Please follow and like me: