We gaan nog even verder met de zwart-witte Kerst

I’m dreaming of a black and white christmas! En ik ben nog lang niet klaar met het laten zien van de kaartjes! De kaart van vandaag is een combinatie van sets die wel heel goed bij elkaar passen. En hierbij heb ik de ontzettend leuke Nederlandse kerst/Sintset gebruikt.

En psssssttt… vandaag vanwege Cyber Monday geen verzendkosten! Dus druk op het winkelwagentje hiernaast en kijk of er nog wat voor je bijzit. Je hebt nog een paar dagen voordat het Kerstmis is (en je kunt natuurlijk ook de Sint lief aankijken voor wat leuke cadeautjes in je schoen!).

Product List

Decemberlabels Clear-Mount Bundle (Dutch)

Card Front Builder Thinlits Dies

Swirly Snowflakes Thinlits Dies

Merry Little Christmas Designer Series Paper

Basic Black Archival Stampin’ Pad

Whisper White A4 Thick Cardstock

Basic Black A4 Card Stock

Please follow and like me: