De vuurdoop!

Vanavond heb ik de knoop dan toch doorgehakt, ik ben onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice geworden. Sinds ik een paar maanden geleden bij Sam op workshop ben geweest, ben ik besmet met het Stampin’ Up! virus. De stempels en andere spulletjes zijn zo verschrikkelijk leuk, dat het moeilijk is om ze te weerstaan. 
Ik vind het nog wel allemaal erg spannend en moet nog veel uitzoeken, ontwerpen en doen, maar het begin is gemaakt met deze pagina en mijn nieuwe Facebookpagina. Vanaf dit blog en vanaf Facebook ga ik mijn creaties laten zien en kun je contact met mij opnemen om een bestelling te doen of een demonstratiedatum af te spreken. Ik hoop dat ik mijn lezers ook enthousiast kan maken over deze geweldige stempels, want ik kan al bijna niet meer zonder! 
Hier volgen nog wat van mijn eerste Clean And Simple (CAS)-creaties:Gemaakt met de stempelset Fine Feathers: (Washitape is niet van Stampin’ Up!)Gemaakt met de stempelset Timeless Talk:


Gemaakt met de stempelset Hopeful Thoughts:Gemaakt met de stempelset Flower Shop:Gemaakt met de stempelset Wetlands:Please follow and like me: