Wereldse kaart met de stempel World MapWorld Map

Toen ik deze stempel in de catalogus zag staan, was ik meteen verkocht! Deze moest en zou ik hebben! Ik heb er dan ook echt geen spijt van dat ik deze heb gekocht. Hij is vrij groot, dus een standaard kaart kun je er niet echt mee maken. De stempel is bijvoorbeeld wel keileuk voor een vakantienotitieboekje of iets dergelijks. 
De kaart die ik er nu mee heb gemaakt, is ongeveer 15x16cm. Ik heb de stempel eerst een beetje ad random beinkt met Baked Brown Sugar, Old Olive en Daffodil Delight. Ik heb het afdrukje daarna nog wat ‘ouder’ gemaakt met een make-upsponsje met Baked Brown Sugar. De tekststempel en het labeltje op de achtergrond van de tekst komen uit de set Chalk Talk. De gebruikte kleuren zijn Baked Brown Sugar en Bermuda Bay. Ik heb deze met de bijpassende Die uitgesneden. De lintjes komen ‘uit de oude doos’ en zijn niet van SU. 

Please follow and like me: