CAS(E) this Sketch! #93

Met dit kaartje wil ik meedoen aan de CAS(E) this Sketch! challenge van deze week. Ik kreeg ineens inspiratie toen ik de sketch zag. Ik heb de stempelsets A Dozen Thoughts, Gorgeous Grunge en Zoo Babies gebruikt. Met de Decorative labelpons heb ik een stukje DSP uit de All Abloom stack geponst, doormidden geknipt en achter de uitgeponste stempel geplakt, zodat er een randje van te zien is. Deze heb ik dan weer met wat dimensionals erachter op de kaart geplakt. Gebruikte kleuren stempelinkt: So Saffron, Blushing Bride en Rose Red. 

Dit is de Sketch:


En de gebruikte materialen:


             

                                                                                                                                                                                           


Please follow and like me:

1 thought on “CAS(E) this Sketch! #93

Reacties zijn gesloten.