Goede voornemens

Tja, dan zal ik maar meteen mijn goede voornemen van gisteren waarmaken. Put your money where your mouth is zeggen ze in het Engels. 

 
Vandaag heb ik een mini-kaartje van 3×3 inch gemaakt. Het is klein, maar er zit stiekem best veel werk in.
 
Ik ben begonnen met een achtergrond in Blushing Bride met de achtergrondstempel uit de set You’ve got this op Whisper White thick cardstock.
Daarna ben ik verder gegaan met de set Timeless textures uit de nieuwe catalogus. Eerst heb ik met met Pool party de stipjes gestempeld. Daarop met Bermuda Bay het flourishdingetje (of hoe zal ik het eens noemen?)
Ik heb uit Whisper white een stuk Striped Scallop Thinlits die gesneden en met de fine tip glue pen op de kaart geplakt. Daarop zit een met de Washi Label Punch geponst stukje cardstock dat ik met een brayer met Blushing Bride had gekleurd, omdat ik geen Blushing Bride cardstock had. Ik had met Tip top Taupe ook nog het rastertje erop gestempeld. Om het kaartje af te maken heb ik uit een stukje Bermuda Bay het woordje hello gesneden uit de Greetings Thinlits. (Krijg je nu ook dat liedje van Adèle in je hoofd?)
 
Zoals je ziet dus stiekem best veel werk, maar wel leuk om te doen!
 
Built for Free Using: My Stampin Blog

Please follow and like me:

2 thoughts on “Goede voornemens

Reacties zijn gesloten.