Bloghop Team Utopia

 

Welkom op de bloghop georganiseerd door Team Utopia. Ons team bestaat uit enthousiaste demonstratrices van het stempelmerk Stampin’ Up! Op 1 juni komt de nieuwe jaarcatalogus uit. Deze bloghop staat helemaal in het teken van producten uit de nieuwe catalogus. Als het goed is kom je hier via het blog van Anne Marie. Wil je terug naar het begin? Klik dan boven aan de pagina op het bloghoplogo. Je kunt met de linkjes onderaan ook terug of verder. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 

20160522_181730-1

Mijn kaart is geïnspireerd door een techniek die ik van Mary heb geleerd. Zij heeft het weer van The Stamping Cottage. Ik was aan het opruimen en kwam een kaart tegen die ik met deze techniek had gemaakt. Ik heb de nieuwe in-colors en de hostessstempelset Pun Intended gebruikt. Verder heb je een liniaal en potlood nodig om de vakjes van 3×3 cm te tekenen. (En een gum om alles daarna weer uit te gummen!) Ik heb verder ook nog sponge daubers en sticky notes oftewel plekbriefjes op z’n Brabants gebruikt.

Bedankt voor je bezoek, ik vond het leuk dat je hier was! Nu kun je met de volgende linkjes terug naar Anne Marie of verder naar Connie.

 

Please follow and like me:

21 thoughts on “Bloghop Team Utopia

 1. Wat een leuke techniek Linda, doe je de vierkantjes masken? Met de plekbriefjes zeg maar? Ziet er leuk uit, mooie kleuren..groetjes Ingrid

 2. Ik ga proberen hier een filmpje van te maken. Dat kan wel even duren, want ik moet eerst uitzoeken hoe dat allemaal werkt. Ik hoop dit zaterdag voor elkaar te krijgen. Als je je abonneert via e-mail zie je hem eerdaags voorbijkomen!

 3. Leuke kaart, deze techniek is ook bij projectlife toe te passen. Mooi gedaan en ook een leuke kleurencombinatie. Ik heb deze set ook al liggen, volgende week avondvierdaagse, kan ik mooi even freubelen

 4. Wat een vrolijke kaart met mooie kleuren. Kleuren die ik zelf nooit zo gemakkelijk samen zou kiezen en nu snap ik niet waarom want ze kunnen prima samen!

 5. Wat een gaaf kaartje!

  Super leuke techniek heb je gebruikt! 😀

  De puns van de stempelset zijn ook erg leuk, een goede reden om eens gastvrouw te willen zijn 😀

  Liefs, Ilona

Reacties zijn gesloten.