Aftellen naar Kerstmis #15

Dit kaartje is weer gemaakt met een gepensioneerde stempelset. Het plaatje komt dit jaar wel terug in de Hello December 2016 Project Life kaartjes. Die zou je eventueel heel precies kunnen uitsnijden en als masker kunnen gebruiken.

Zo’n mooi hert! Dit kaartje heb ik dit jaar in verschillende varianten het vaakst gemaakt. Gewoon omdat ik het zo mooi vond en bovendien ook redelijk makkelijk in serieverband te maken was. Dat doe ik eigenlijk ieder jaar wel. Ik maak heel veel unieke kaartjes, maar als ik er een vind die me goed bevalt, dan maak ik daar een serie van. Mijn Stampin’ Up!-teamvriendinnen hebben hem als het goed is al in de brievenbus gekregen en ook andere vrienden en familieleden hebben deze gehad. Ik vind de kleuren ook erg mooi. De Wink of Stella geeft dan ook nog eens een bijzondere finishing touch.
Product List

Please follow and like me: