Het is Kerstmis en een loterij…!

Zoals beloofd: de Cookie Cutter bundle maar dan eens héél anders gebruikt! Ik heb de stempel met Stazon op Krimpie Dinkie gestempeld. (Dat kun je in hobbywinkels kopen.) Daarna heb ik met mijn Copicmarkers aan de achterkant gekleurd, zodat de stempelinkt niet zou gaan doorlopen. Even een gaatje in het mutsje geponst en daarna met mijn heat gun verhit. Een oorbelhaakje erin, en klaar!!

20161219_232627-1_wm

Ik heb deze aan mijn nichtje cadeau gegeven.

20161219_232709-1_wm

Voor jullie heb ik ook nog een cadeautje te verloten. Deze Naughty & Nice rotary stempel is al een tijdje met pensioen, maar ik heb nog een nieuwe liggen. Als je mee wilt loten, laat dan een berichtje achter onder dit bericht op mijn blog. Voor een extra kans, abonneer je dan op mijn berichten via e-mail. Kijk hier rechts in de balk voor het formulier. Ik laat wheeldecide beslissen op 31 december.

 

Please follow and like me: