Serie verjaardagskaartjes #1

Als je Stampin’ Up!-demonstratrice wordt, stap je altijd in onder een andere demo. Zo ben ik ingestapt bij Sam (met wie ik deze workshop organiseer) en zij is weer ingestapt bij Margriet. Wij vallen dan ook onder team Margriet en dat is dus een supergezellig team van zo’n 40 personen. Klaartje  besloot laatst om een ideetje van Mary  in de groep te gooien: we gaan elkaar allemaal verjaardagskaartjes sturen. De mensen die mee wilden doen, schreven zich in bij een poll op onze besloten Facebooksite en zo gebeurde het dat ik ineens een heleboel verjaardagskaartjes moest gaan maken.

Nou heb ik op het moment echt een gruwelijk goede creatieve flow, dus vanavond heb ik meteen de eerste 4 kaartjes gemaakt. Hierboven laat ik je nummer 1 daarvan zien. De rest volgt in de komende dagen. Ik heb gewerkt met de stempelset Birthday Bright. Die had ik nog niet eerder gebruikt. Ik kreeg deze cadeau op On Stage in november, maar had er nog niet echt een beeld bij over wat ik ermee zou gaan doen. En vanavond vlogen er in korte tijd dus gewoon 4 kaartjes mee uit mijn handen!

En die creatieve flow? Ik heb in de afgelopen dagen echt ontzettend veel leuke projecten gemaakt voor de teamdag bij Margriet. Dan zet ik een decoratietafel op met mijn projecten. Dat is dus eigenlijk een soort van showcase van mijn creativiteit. Maar die teamdag is pas op 29 januari, dus ik houd die projecten nog even geheim. Maar ze zijn léuk!!! (Ja, ik ben nu echt even aan het opscheppen, maar ik ben echt heel tevreden met het resultaat.) Nog even geduld dus…

O ja, en denk je nou misschien, hé, dat demonstratrice worden heeft eigenlijk best wel veel voordelen… Dan heb ik nu goed nieuws voor je: Tijdens de Sale-a-brationperiode die nu bezig is (tot 31 maart) kun je 2 extra stempelsets naar keuze uitkiezen uit allebei de actuele gidsen. De prijs daarvan speelt geen rol! Dus je mag én voor €129 euro een starterkit naar jouw wens samenstellen met een waarde van €175 aan artikelen én dus 2 stempelsets extra daarbij uitkiezen. Is het demoschap toch niet echt jouw ding, dan kun je ook heel gemakkelijk weer uitstappen. Geen addertjes onder het gras! Neem gerust contact met me op voor meer informatie of meld je meteen aan met deze link.

Product List

Please follow and like me: