3 jaar Stampin’ Up!

Vandaag 3 jaar geleden stapte ik in als demonstratrice bij Stampin’ Up! En als ik nu terugkijk, is dat een fantastische beslissing geweest. Naast dat het me natuurlijk heel veel mooie stempelspullen en creatieve ontspanningsuurtjes heeft gebracht, heeft het me namelijk ook een hele club met nieuwe vriendinnen opgeleverd. Vriendinnen die mededemonstratrice zijn. Met wie ik regelmatig afspreek om nieuwtjes en ideeën uit te wisselen en met wie ik zelfs al eens een knutselweekend in een huisje in Zeeland heb meegemaakt. Maar ook niet-demo-vriendinnen met wie de band is verstevigd of gesmeed door creatieve middagen met workshops en crops.

Vanochtend heb ik bijvoorbeeld met mijn vriendin en nieuwe mede-demonstratrice Sarah heerlijk geknutseld met Project Life. Daarnaast deed ik vanochtend ook de bestelling waarmee ik een nieuwe titel behaalde: Zilver! Ook dat vier ik dus vandaag.

Ik hoop in ieder geval nog lang door te kunnen gaan met Stampin’ Up! en veel mensen te kunnen inspireren met deze geweldige materialen en ik ben enorm dankbaar voor de verrijking van mijn leven die Stampin’ Up! met zich mee heeft gebracht.

Daarom verloot ik dit weekend dan ook een gratis workshop onder iedereen die voor zondag 18u op dit bericht heeft gereageerd.

We gaan op zondag 14 mei de tabbladen van een kaartenblik versieren. Het blik en de tabbladen zijn hier uiteraard bij inbegrepen! Voor meer info: zie mijn workshoppagina.

En voor wat betreft de quote op het kaartje? Mijn day dream? Om ooit zo ver te zijn dat Stampin’ Up! mijn fulltime dagelijkse bezigheid kan zijn. Ik blijf dromen…

Please follow and like me:

5 thoughts on “3 jaar Stampin’ Up!

  1. Gefeliciteerd Linda. Een mooi avontuur ben je aangegaan. En inderdaad we hebben al veel leuke dingen gedaan en.mee gemaakt. Op naar de volgende drie jaar.xxx

  2. Hoi Linda, van harte gefeliciteerd met je 3-jarig jubileum én je zilveren titel. Super goed gedaan! Hoop dat je zo nog lang door gaat met heel veel plezier! Groetjes van Cobi

  3. Gefeliciteerd met je 3-jarig jubileum. Dat je er nog vele jaren en met heel veel plezier mee bezig mag zijn. xxx

Reacties zijn gesloten.