Jenni Pauli’s boekje

De zeer getalenteerde Jenni Pauli leerde ons woensdagavond via Facebook live hoe dit leuke boekje te maken is. Zij is (denk ik wel de grootste) demonstratrice in Duitsland en ik ben zeer trots in haar Stampin’ Up!-familie te zitten. Ik heb gisterenavond ook een poging gedaan om het boekje na te maken. In dit allereerste filmpje van mij laat ik het resultaat zien.

 

Please follow and like me:

2 thoughts on “Jenni Pauli’s boekje

 1. Linda, helemaal super. Hartstikke leuk gemaakt. Je hebt om op ideeën gebracht voor vanmiddag.
  XxClärle

 2. Heel mooi dat boekje.
  Ik merk dat ik het zelf heel lastig vind om een boekje te maken zonder dat ik weet welke foto’s er in gaan. Ik vind het moeilijk om dan later de foto’s toe te voegen, want dan past het allemaal net niet enzo 🙂
  Maar dit boekje ziet er mooi uit en biedt ook wel ruimte volgens mij!
  Groetjes,
  Jantine

Reacties zijn gesloten.