Welcome to our block en bestellen

Dit kaartje maakte ik voor nieuwe bewoners in ons rijtje. Deze set is zó leuk en je kunt er lekker snel een mooi kaartje mee maken. De binnenkanten van de huisjes e.d. kun je namelijk ook gewoon stempelen! Je kunt deze set alleen met host credits kopen. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact met me op! Vrijdag 11 augustus wil ik weer een bestelling gaan plaatsen.  Zorg ervoor dat je bestelling en betaling voor 12 uur ’s middags binnen zijn, dan kan jouw wensenlijstje nog mee.

 

 

Product List

In The City Photopolymer Stamp Set

Whisper White A4 Thick Cardstock

Lemon Lime Twist A4 Cardstock

Basic Black Archival Stampin’ Pad

Lemon Lime Twist Classic Stampin' Pad

Garden Green Classic Stampin' Pad

Calypso Coral Classic Stampin' Pad

Basic Gray Archival Stampin’ Pad

So Saffron Classic Stampin' Pad

Please follow and like me: