Organiseer een workshop of party bij jou thuis!

Natuurlijk wil je graag die geweldige stempelartikelen van Stampin’ Up!® eerst uitproberen voordat je ze koopt. Mijn eigen collectie stempels wordt steeds groter (ja, het is dus verslavend!) en op een workshop of party mag je die stempels ook uitproberen. Ik kom graag bij je langs als je binnen een straal van 25 km vanaf Waalwijk woont. Woon je daarbuiten, is ook van alles mogelijk, maar wel in overleg. Ik geef party’s en workshops het liefst aan maximaal 8 personen, zodat ik iedereen ook genoeg aandacht kan geven. Als je een workshop boekt, zal er een vergoeding worden gevraagd voor het verbruiksmateriaal, afhankelijk van wat we maken. 

Als je een party of workshop bij mij boekt, bespreken we eerst ruim van tevoren wat er allemaal van de hostess verwacht wordt en wat we gaan maken. 

Voor de hostess is er veel voordeel te behalen! Je kunt zelfs erg veel producten GRATIS krijgen! Sommige van die producten zijn zelfs exclusief verkrijgbaar voor de hostess!


In de illustratie hieronder zie je hoeveel voordeel je als hostess kunt halen naarmate er meer verkocht wordt:

Het maakt overigens helemaal niet uit of je een beginnende of vergevorderde crea bea bent, de Stampin’ Up!® lijnen passen altijd perfect bij elkaar en je wordt er vanzelf creatief van!

Heb je nou interesse gekregen in het houden van een workshop of party bij jou thuis, vul dan het contactformulier helemaal in. Een e-mail kan ook: stempelenmetlinda@gmail.com. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. 


Hopelijk tot snel op jouw feestje!